BARÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Fuarı’nda Sosyoloji Kulübü de yerini aldı

Bartın Üniversitesi’nde (BARÜ) “Tribünde değil odağında ol” anlayışıyla başarılı çalışmalar yapan öğrenci kulüpleri, 6 Ekim’de düzenlenen fuarda tanıtıldı. Kutlubey Yerleşkesi Gölet Alanında gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler yoğun bir katılım gösterdi.
Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Fuarı’nda Sosyoloji Kulübü de başkanı ve yönetim kuruluyla yerini aldı. Kulüp etkinliklerinin tanıtıldığı fuarda Sosyoloji Kulübü oldukça yoğun bir ilgi gördü ve çeşitli bölümlerden birçok öğrencinin kulübe üye olmasını sağladı.
  • Sosyoloji Konuşmalarının Onuncusu Yüz Yüze Gerçekleşti

• GÖN300 Gönüllülük Çalışmaları-Fidan Dikimi

• GÖN300 Gönüllülük Çalışmaları-Kuşak Buluşması

• GÖN300 Gönüllülük Çalışmaları-İki Kuşak Tek Fark

• 100. Yılında Cumhuriyet'e Genç Bakış Paneli

• Sosyoloji Konuşmalarının Dokuzuncusu Gerçekleştirildi

• KA171 Ülkeleri ile Erasmus Hareketliliği Kapsamında Bölümümüze Ziyaret

• Bartın Üniversitesi'nde (BARÜ) gerçekleştirilen panelde Cumhuriyet'in ilanından bugüne gelinen süreç farklı bakış açılarıyla anlatıldı.

• Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Alkan Üstün Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Portekiz’e gitti

• BARÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Fuarı’nda Sosyoloji Kulübü de yerini aldı