Sosyoloji Kulubü "Almanya'da Eğitim Sistemi" Konferansı Gerçekleştirildi

Sosyoloji Bölümü Erasmus öğrencisi Fr******** Be**** tarafından Sosyoloji Kulübü üyelerine "Almanya'da Eğitim Sistemi" konulu bir sunum yapıldı. Sunum Almanca yapılmış olup, Çeviribilim Bölümü Öğretim Üyesi Fadime Çoban tarafından Türkçe’ye simultane çeviri yapılmıştır.
Friederike Besler, okulöncesi eğitimden başlayarak, doğup büyüdüğü ve yaşadığı eyaletin eğitim sistemini anlattı. Daha sonra öğrencilerin sorularına cevap verdi. Programın sonunda öğrencimiz Fr******** Be****’e ve Dr. Öğr. Üyesi Fadime Çoban hocamıza teşekkür belgeleri takdim edildi.